Skønne ferieboliger i Sydfrankrig

11 February 2019
Søren Black
Skønne ferieboliger i Sydfrankrig

Fransk elegance ved Middelhavet

Med en feriebolig i Sydfrankrig, får du muligheden for at opleve det allerbedste fra Frankrig. Dette land der byder på lækre rødvine, dejlige oste og et passioneret folk med stor armbevægelser kan stadigvæk imponere med sin ufattelige stil og elegance. Dette kan du opleve for fuld skrue på en ferie i det sydfranske. Området omkring Nice byder på rigtig mange måder at holde ferie på. Den franske Riviera, også kaldet Côte d’Azur er kendt for at være de riges legeplads, hvor man nærmest vader i dyre mærkevarebutikker og store Ferrarier. Men der er også rig mulighed for en mere afslappende ferie i for eksempel en af de mange små hyggelige bjerglandsbyer i området. Her kan du med havudsigt sidde på din terrasse og ikke bare nyde freden og roen, men også sætte tænderne i noget af det lækre mad, som Frankrig er så berømt for. En lækker baguette og en flaske bourgogne, så kan man næsten ikke drømme om mere i sin ferie.

Malerier, vandland eller spækhuggere

Er du til kultur, kan du for eksempel besøge Matisse-museet i Nice, der viser en flot udstilling med Matisses malerier og nogle af hans personlige effekter. Vil du glæde børn og barnlige sjæle, kan du jo foreslå et besøg i Marineland, tæt ved Antibes, hvor man som det eneste sted i Europa kan opleve opvisninger med spækhuggere. I nærheden findes også vandlandet Aquasplash, med Frankrigs hurtigste vandrutsjebane, der også er en populær familiedestination. Alle disse herlige ferieoplevelser kan med fordel tage sit udgangspunkt i et feriehus fra 21-5.

Hold din ferie i pragtfulde omgivelser

21-5 tilbyder dig og din familie ejerandele i fem familiehuse rundt om i verden på de allermest skønne steder heriblandt Sydfrankrig. Med vores koncept er du altid sikret de allerbedste omgivelser at holde ferie i. Vi sørger for alt det praktiske med dit feriehus, så du bare skal koncentrere dig om at ankomme og holde en skøn ferie.

Læs mere om de ferieboliger vi tilbyder i Sydfrankrig på https://www.21-5.dk/destinationer/sydfrankrig/

More articles