Sådan planlægger du en fest til 50 personer

12 January 2019
Lykke Holzmann Søby

editorial

Planlægning af en fest for en stor mængde mennesker kan være sjovt og spændende. Det kan også være stressende og overvældende, hvis du er usikker på, hvilke skridt der skal tages. Hvis festplanlægning ikke er noget du ofte gør, kan det hurtigt blive en besværlig opgave, der synes næsten umulig. Med lidt forberedelse og de rigtige værktøjer kan det blive en nem og stressfri opgave at planlægge en fest for 50 personer.

Find en dato for din fest. Hvis der er specielle mennesker som du meget gerne vil have med til din fest, skal du sørge for, at datoen for arrangementet passer ind i deres kalender.

Vælg et sted at være vært for dit fest. Hvis dit hjem er stort nok til at være vært for 50 gæster, skal du sørge for at have nok bordplads og plads til at rumme alle. Hvis du planlægger at have festen et helt andet sted, skal du sørge for at reservere stedet lang tid i forvejen.

Vælg et tema. Bestem, hvilke dekorationer der vil passe bedst til dette tema, og sørg for at underrette gæster, hvis du forventer at de klæder sig på en bestemt måde der passer til dit valgte tema.

Lav et budget. Overvej dette, når du beslutter dig for dekorationer, måltider, underholdning og andre ting.

Send invitationer til dine gæster. Giv klare instruktioner om, hvad de skal medbringe, retninger til festen og giv dem en dato så de kan give afslag såfremt de ikke kan komme.

Det allervigtigste ved en sådan fest er maden; bestil derfor maden fra et godt cateringfirma lang tid før festen skal afholdes. Folk vil altid huske om maden de fik serveret til en given fest, var god eller dårlig. Desuden kan du – med det rigtige cateringfirma – selv slappe af til festen og nyde det hele sammen med dine gæster.

Bestil maden til din næste fest her https://ebuffet.dk/ allerede i dag.

 

More articles