Sådan kan du få farver ind på badeværelset

26 oktober 2021
Steffen Hansen

editorial

Et badeværelse kan godt se temmelig trist ud, hvis du ikke selv sørger for at gøre det til et hyggeligt rum. Det er et af de rum, hvor vi tilbringer del af vores tid, så derfor kan du gøre nogle ting, der kan gøre badeværelset endnu mere hyggeligt. Som du er til farver eller ej, så er der ikke tvivl om, at det kan skabe et hyggeligt rum. Vi har listet to idéer til, hvordan du kan bringe farver ind i dit badeværelse i det nedenstående tekst. Så læs med og lad dig inspirere.

 

1. Maling på væggene

Hvis du gerne vil skabe et indbydende rum, når du skal i bad eller når dine gæster skal benytte sig af toilettet, så kan du få malet dine vægge. Hvide vægge er uden tvivl tidsløse og kan til enhver tid være pæne at se på. Dog kan rummet gøres endnu mere hyggeligt, hvis du tilføjer en farve til væggen. Farver kan godt udsende visse vibrationer. Derfor er der stor forskel på, om du vælger farver, der udsender varme og hygge, kontra farver, der virker kliniske. Du behøver kun at male den ene side af væggen, så længe du får lidt farvespil ind i rummet. Det kan være dæmpede farver, såsom grøn, blå eller rosa, som du kan vælge til badeværelset. 

 

2. Ny farve på badekarret

Hvis du har et badekar, som du synes ser lidt trist og kedelig ud, så kan du overveje at få den malet. Det er ikke maling i overført betydning, men derimod kan du få en ny emalje på badekarret. Her kan du faktisk også vælge mellem forskellige farver at få emaljen i, såsom grå eller sort. Du bestemmer selv mængden af glans, som overfladen skal have. Det kan have en overraskende effekt på dit badeværelse med en ny farve på badekarret. Her kan du også finde smarte farvet armatur, så det stemmer overens med resten af farverne i rummet.  

Flere Nyheder