Rum du kan have en luftrenser i

30 September 2021
Steffen Hansen
image

En luftrenser kan være et apparat, du aldrig har overvejet, du skulle investere penge i. Men det kan faktisk ændre en del i luftkvaliteten i dit hjem. I dette indlæg vil vi skrive idéer til rum, hvor du kan placere din luftrenser, så du får optimal luftkvalitet i dit hjem. Læs med her.

1. Soveværelset

Undersøgelser har vist, at det kan have en tydelig effekt på luftkvaliteten i dit soveværelse, hvis du placerer din luftrenser der. Der er en masse partikler i rummet, hvor en luftrenser kan udrense luften og nedsætte partikelforureningen i dit soveværelse. Det kan være rart at sove i et rum, der er lidt køligere end resten af dit hjem. Hvis du sover i et varmt rum, kan du risikere at vågne op med hovedpine. Derfor anbefaler, vi at du nedkøler dit soveværelse inden du lægger dig til at sove. Det kan en luftrenser hjælpe dig med at få gjort. 

2. Børneværelset

Når børn leger inde i på deres værelse, så kan der komme en masse støv og andre lugte. Derfor er det vigtigt, du får luftet godt ud på dine børns soveværelse. Du kan enten placere en luftrenser derinde, eller lade døren fra dit soveværelse stå åbnet, så din luftrenser kan trække noget af luften ud fra børneværelset. Det er også et af de rum i dit hjem, hvor der skal gøres oftere rent. Der kan sidde en masse bakterier fra institution eller skole i dine børns legetøj. 

3. Stuen

Stuen er et stort fælles rum. Derfor kan det blive nødvendigt at investere i en luftrenser, der filtrerer alle de støvpartikler, der hober sig op i løbet af dagen. Der er måske også husdyr, f.eks. katte eller hunde i samme rum. For at undgå, at dine børne udvikler allergi, kan luftrensen tage de værste lugte fra hunde – eller kattehår. 

Hvis du vil købe en luftrenser eller allerede har en, så kan vi anbefale, at du også sørger for at udskifte dit filter jævnligt. Det skaber en betydelig forskel for luftkvaliteten i dit hjem. Du kan finde filtre på: https://www.billigfilter.dk/shop/ventilationsfilter/dantherm-filter/ 

Flere Nyheder