Professionel pakkehåndtering og distribution med DHL

25 October 2018
Astrid Pedersen

editorial

På pris sammenlignings portalen pakke.dk kan du hurtigt få et overblik over de forsendelses metoder, som bedst kan svare sig for dig. Du vælger blot forsendelsens art (pakke, dokument, palle, container) og indtaster derefter forsendelsens mål og vægt. Du kan også vælge standard mål, hvis din pakke opfylder disse. Herefter vil du blive præsenteret for en række forsendelses modeller fra de største og mest anvendte internationale og danske distributører og fragtfirmaer, her under Post Nord, DAO, DHL, UPS, GLS og Fedex. Og så kan du selv vælge, hvilken model der passer dig bedst.

Nem bestilling af billig DHL forsendelse hos pakke.dk

Når du har fundet frem til den forsendelses metode, som er optimal i forhold til pris og leverings tid for netop din forsendelse, kan du bestille forsendelsen direkte via pakke.dk. Du behøver således ikke at skulle gå ind på operatørens egen hjemmesiden, og her igennem bestille den foretrukne forsendelse. Pakke.dk er leveringsdygtig i forsendelser fra alle de leverandører og aktører, der sammenlignes med, uanset forsendelsens type og destination.

Har du valg at bruge DHL som leverandør af din forsendelse, får du et fragtselskab, som igennem årtier har markeret sig i den absolutte spydspids inden for fragt, forsendelse, logistik og distribution. Med DHL får du professionel håndtering af din pakke, dit fortrolige dokument, eller din container eller palle med colli forsendelser. DHL henter og udbringer forsendelser over hele landet, inden og uden for EU og sågar til oversøiske territorier. Og bestiller du din DHL forsendelse via pakke.dk, kan du følge din forsendelse på dennes rejse på tværs af landegrænser og kontinenter, således at du har styr på din forsendelse fra start til slut.

Du kan læse mere om forsendelse med DHL Danmark og andre operatører på pakke.dk – og finde den billigste DHL forsendelse med det smarte pris sammenlignings modul, samt bestille forsendelsen online.

More articles