Pas på din ryg under flytning

09 August 2021
Steffen Hansen

Dit nye flotte hus står klar, alle dine ting er pakket ned, og du er klar til at kaste dig over flytningen. Her har du lejet en stor flyttebil, ringet til nogle af dine bekendte for hjælp, og når dagen kommer kaster i jer ud i flytningen selv. Men er det nu så smart? Mange glemmer at tænke på deres ryg når de flytter, og går derfor med smerter længe efter. Læs her hvordan du kan undgå det.

Hyr et flyttefirma

Den nemmeste løsning, hvis man ønsker at passe på sin ryg, er at hyre et flyttefirma til at klare flytningen. Udover at kunne flytte for dig, spare dig for stress, og fjerne eventuelle bekymringer du måtte have om din flytning, så kan du også undgå rygskader. Du skal nemlig ikke flytte noget selv, hvis du hyrer et flyttefirma til opgaven.

Find et flyttefirma her: https://sommersflyttefirma.dk/flyttefirma-herlev

Husk at løfte korrekt

Ønsker du ikke at hyre et flyttefirma, så er der måder du kan flytte på, hvor du ikke belaster din ryg. Det første tip er, at du sørger for at løfte korrekt.

Måden du løfter korrekt på, er ved at bruge benene i dit løft. Altså sørge for, at du ikke løfter med ryggen, men bruger dine stærke lårbasser til at løfte med.

Er det en stor genstand, hvor I er flere der skal løfte, så er det en god idé, at koordinere hvornår i løfter. Hvis i gør det, så kan begge parter løfte korrekt, og undgå pludselige bevægelser, som kan give en mulig rygskade og fremtidige mén.

Brug en sækkevogn

En af de bedste måder at flytte flyttekasser på, er ved at bruge en sækkevogn. Med en sækkevogn kan du nemt og hurtigt køre dine flyttekasser ind og ud af dit hus, uden at skulle løfte for meget på dem. Hvis der er trapper, findes der specielle sækkevogne til opgaven.

Flere Nyheder