Nogle personer foretrækker den samme type outdoor hver gang

17 marts 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

For nogle mennesker er det at iføre sig deres Haglöfs jakker ensbetydende med, at nu skal man ud på den sædvanlige rejse, rute eller oplevelse, som man så godt kan lide.

Man er måske ikke den eventyrlystne person, men man kan godt lide at koble fra det almindelige liv og komme væk fra de digitale elementer, om man gør det alene eller sammen med andre, så man tager ud på en god omgang outdoor-oplevelser, som kan være en enkelt dag, en weekend eller over nogle flere dage.

Måske bliver variationen for en, at man tager en anden person med, som man kan dele den oplevelse med og lære fra sig; eller man selv lærer noget af den person.

Man foretrækker sådan set, at man kommer ud til noget genkendeligt, for det er ikke sådan forstået, at man er sådan en type, der skal rykker grænser hver gang og leve på et minimum, men man kan bare godt lide at være i kontakt med naturen.

Outdoor

Det er hyggeligt at være ude på den samme outdoor-tur hver gang

Derfor ved man også stort set hver gang, hvad det er, man skal pakke ned, og man tjekker udstyret, om det virker endnu, og så kigger man lige på vejrudsigten, om den siger nogenlunde roligt vejr.

For man er ikke til den slags, hvis det ender med at storme eller lignende, for så bliver den ikke en hyggelig oplevelse.

Man ser frem til levende ild og kigge op mod stjernerne, mens man falder i søvn i ens telt dejlig varm, mens man kan kan høre naturens lyde.

Man er ikke til at skulle forsøge at redde ens telt fra at blive blæst væk midt om natten, så man kommer hjem og ikke er udhvilet, og en masse af ens udstyr er gået i stykker.

Det skal være en positiv oplevelse – hver gang.

Flere Nyheder