Møbler til huset: designer vs. almindelige

29 December 2020
Anne-Mette Hansen

Står du over for at skulle flytte i nyt? Indrette din bolig med en ny stil? Det kan være svært at vælge de helt rette møbler. Skal du gå med de dyre designermøbler, eller skal du vælge kvalitetsmøbler fra mindre kendte brands?

Hvad er fordelene ved designermøbler? Hvilke ulemper er der ved at købe ukendte møbler? Kan du stadig få høj kvalitet? Læs med her, og få svar på dine spørgsmål.

3 gode grunde til at købe designermøbler

1. Designermøbler er der mange af. Alt fra den ikoniske Ægget lænestol til Montanareolen, PH-Lampen og Eames Hang It All knagerækken. 

2. Det er meget forskelligt, om stilen er klassisk og elegant eller meget moderne og minimalistisk. Du kan få designmøbler i alle stilarter. 

3. Kvaliteten er stort set altid til at regne med. Designmøblerne er ret dyre, og derfor er der også brugt gode kvalitetsmaterialer. 

Ulemper ved designermøbler er dog deres pris. Det kan på et lavt budget være svært at indrette et helt hus udelukkende med designermøbler. Det kan tage tid at spare op til dem. Men så har du altså også et godt møbel, der er tidløst og holder i mange år. 

Læs meget mere om designermøbler på husblog.dk!

Derfor skal du købe kvalitet uden at tænke på brand 

Går du udelukkende op i kvalitet og veludført design? Så behøver du ikke nødvendigvis at købe designermøbler. Alternativet er ikke at købe dine møbler i Jysk eller Bilka. Der findes mange mellemting mellem helt billige møbler og designermøbler. Dem finder du ved at gå i de lidt bedre møbelhuse.

Når du shopper kvalitetsmøbler uden omtanke for brand, så finder du let gode kvalitetsmøbler til et forholdsvis lavt budget. Du kan med andre ord indrette hele din bolig uden besvær. 

Ulempen kan dog være, at du ender med at have møbler, som mange andre også har derhjemme. Det kan du forsøge at undgå ved at handle i mindre og mere ukendte møbelbutikker. 

Flere Nyheder