Mobil covers til lave priser – find dem online

10 October 2018
Astrid Pedersen
image

Er du den lykkelige indehaver af en af de lækre, nye smartphone modeller på markedet – så er du sikkert begejstret for dens smukke og stilrene design og de mange smarte funktioner. De nyeste smartphone er mere avancerede end nogen sinde før, og indeholder den aller nyeste teknologi i form af mikro elektronik.

Det er helt utroligt, hvor mange funktioner, det slanke og strømlinede design kan indeholde. Og her skal du huske, at grunden til, at dette er muligt, er, at telefonens chassis ikke er særlig robust eller brudsikkert. Derfor er det nødvendigt at investere i ekstra beskyttelse i form af et mobil over eller et etui til smartphone, hvis du skal undgå grimme overraskelser.

Et fald fra lav højde kan ødelægge din smartphone

Der skal ikke særlig meget til, førend en smartphone splintrer. Taber du din smartphone på asfalt, beton eller cement, vil frontglasset nærmest med garanti slå revner. Og er du rigtig uheldig, vil faldet også gå ud over den følsomme elektronik, som danner basis for de mange avancerede funktioner såvel som de helt basale så som højttaler og mikrofon. Din smartphone kan, med andre ord, risikere at være helt ubrugelig efter en tur på gulvet. Og hvis telefonen overhovedet står til at redde, kan du se frem til ganske klækkelige værkstedsregninger samt uger uden din smartphone, mens den er til reparation.

Køb moderne mobilcovers online

Og dette er en rigtig ærgerlig situation at stå i, især når du kunne have beskyttet din smartphone med et slidstærkt og robust mobilcover til få hundrede kroner. På lux-case.dk kan du købe billige mobilcovers i alskens farver og mønstre – og specielt tilpasset hver enkelt model fra de større mærker som for eksempel Apple, Samsung, LG og Huawei. Du kan se og bestille billige mobilcovers i den online shop på lux-case.dk

Flere Nyheder