Mange muligheder når du skal have nyt gulv

04 April 2022
Niels Geckler

advertorial

Der er et hav af mulige løsninger, hvis du trænger til nyt gulv i boligens rum. Du kan få lavet gulvarbejde i Randers.

Vi tramper rundt på de stakkels gulve dagen lang. De fleste gulvtyper er heldigvis lavet til at holde i mange år. I hvert fald hvis man sørger for den rette pleje og rensning. Ikke desto mindre bliver man engang imellem nødt til at gøre noget ved sine gulve. Et trægulv kan man friske op ved at slibe og høvle, men det kan ikke gøres et uendeligt antal gange. Og hvis der er tale om et plastlaminatgulv skal man slet ikke give sig til at slibe på det, for så ødelægger man det.

Har du et plastlaminatgulv, der er blevet grimt og beskidt må du skifte det ud. Der findes ud over trægulv også for eksempel vinyl og linoleum. Det er også en mulighed at lægge et væg-til-væg tæppe på et gulv, der ikke er pænt længere. Det giver også et blødt og varmt gulv for børn at lege på. Væg-til-væg tæpper findes i et hav af forskellige typer med længere eller kortere luv og mønstre og farver af enhver art.

gulv

Vinyl og vådrum

Vinyl fås også i mange forskellige udformninger. Det kan ligne linoleum eller fliser, være ensfarvet eller mønstret. Vinylgulve er nok den type af gulve, der er lettest at holde. Derfor finder man dem også i kontorer og andre steder, hvor der er store gulvarealer med stort slid i løbet af dagen og hvor det praktiske er i højsædet. Vinyl kan selv sagt også være en mulighed i hjemmet.

Skal du have lavet gulv i et vådrum kræver det en helt særligt tilgang til opgaven. Her bør du få fat i en specialiseret fagmand med den rette viden og erfaring, så det bliver lavet efter alle gældende regler og forskrifter.

Flere Nyheder