Maling af badekar – gør dit gamle badekar klar til wellness

Et flot og skinnende badekar i eget badeværelse er en drøm for alle, som elsker luksus i hverdagen. Med et badekar har du nemlig den perfekte ramme for de fedeste wellness oplevelser til en brøkdel af den pris, det koster at besøge en spa klinik eller booke sig ind på et hotel med wellness faciliteter.

Et badekar kan nemt og hurtigt omdannes til en hyggelig hjemmespa med ganske få midler. Dæmpet belysning – eventuelt i form af stearinlys eller duftlys – blid musik på anlægget, og et udvalg af salte, badeolier eller duftende skumsæber er fuldt ud tilstrækkeligt for at skabe en afslappende og afstressende atmosfære. På den måde kan du for en billig penge få bugt med begyndende stress, løsne dine muskel spændinger, og gøre dig fri af hverdagens arbejdsbyrde. Og så sover man aldeles fortræffeligt efter et varmt og velgørende karbad!

Kom grimme misfarvninger til livs med ny emalje

Det kan dog godt være vanskeligt at forestille sig den helt store wellness oplevelse, hvis emaljen i dit gamle badekar er ridset, skrammet og misfarvet. Et badekar bliver uvægerligt slidt med årene – og sliddet vil være temmelig udtalt i den del af karret, som fyldes op med vand når du tager bad. Når indersiden af karret bliver slidt, vil det ofte vise sig som misfarvede skjolder og plamager, hvor kalk, rust og okker fra vandet indlejrer sig i emaljen – som oftest rundt om rør og armatur, og foran karrets afløb. Ud over det, at misfarvningerne er grimme at se på, vil de også være ru i overfladen. Her kan bakterier og svamp frit gro og formere sig, hvilket gør badekarret uhygiejnisk og uappetitligt.

En håndværker med ekspertise inden for maling af badekar vil dog hurtigt kunne genskabe den hårde og skinnende emalje, så badekarret kommer til at stå som nyt. Få et uforpligtende tilbud på maling af badekar hos badekarsmaler.dk

Astrid Pedersen