Mærk dine produkter med folieskilte!

19 January 2021
Anne-Mette Hansen

Har du produkter, som du har behov for at mærke med specifikke informationer? Skal de sidde godt fast og ikke kunne falde af ved kontakt med vand eller lette former for slid? Folieskilte er svaret. 

Folieskilte minder lidt om klistermærker. De er selvklæbende og kan påføres mange typer overflader. Det kan være med produktmærkninger som advarsler, stelnumre eller anden vigtige informationer, der skal stå på produktet, når det sælges.

Derfor skal du vælge folieskilte

Folieskilte er super smarte. Det er en af de bedste måder at mærke dine produkter på. Du får alle fordelene ved dem her:

1. Effektiv måde at mærke dine produkter

Nogle produkter kræver et mærkat med advarsel eller produktinformationer. Derudover kan de også bruges som en slags dekoration. Det kan være under lakken på en cykel eller på et køretøj. 

2. Holder bedre en almindelige klistermærker

Folieskilte holder bedre, end hvis du blot køber almindelige klistermærker med tryk. De kan derfor bruges til industrielmærkning. Hvor det er vigtigt, at mærkningen ikke forsvinder eller falder af produktet. 

3. Kan bruges på alverdens overflader

Folieskiltene kan bruges på rigtig mange overflader. Det gør dem til et godt værktøj, uanset om du skal mærke eller dekorere produkterne. Det kan være på metal, plast eller lignende. De sidder godt fast og slides ikke så let af.

Hvor køber jeg folieskilte?

Hvor kan man få speciallavede folieskilte? Det vil typisk være ved et firma, der laver reklameartikler og grafisk form for tryk. Dem findes der mange af. Specielt online. Her kan du ofte få en god pris på dine mærkater som folieskilte

Folieskiltene er også en god måde at få sat dit brand navn på et produkt. Modelnavnet på cyklen. Det kan også være utrolig vigtige ting. Som advarslen på brandskabet. De har mange formål og kan bruges i alverdens erhverv. Det er op til dig, hvor det giver mening!

Flere Nyheder