Lad dine medarbejdere vælge deres egne julegaver

16 March 2021
Emilie Ann Jacobsen

Er du træt af at skulle prøve at finde en julegave til dine medarbejdere, som de alle sammen godt kan lide? Så er det nok på tide, at du lader dem vælge selv. Det kan lyde besværligt, særligt hvis du har virkelig mange medarbejdere, men det kunne faktisk ikke være nemmere med en side som julefabrikken.dk. 

På webshoppen julefabrikken.dk har de specialiseret sig i firmagaver. Det er både til virksomhedens egne medarbejdere og til deres kunder. Når du giver gaver til dine medarbejdere, har de skabt et system, så du kan gå ind og angive, hvor stort et beløb dine medarbejdere må købe en gave for. Derefter kan de gå ind og vælge mellem en lang række forskellige varer. Det kan være, at de gerne vil have en vase, et nyt sengesæt eller de klassiske flasker vin. Det er altså helt op til dem. 

Fordele ved at lade medarbejderne vælge deres gaver selv

Den vigtigste fordel ved, at du lader dine medarbejdere vælge deres gaver selv, er, at der ikke er nogen, der bliver skuffede over deres gave. Det kan være irriterende, hvis I har julehygge, og du deler gaver ud, men at der med det samme er nogen, der giver deres gaver væk til en kollega, fordi det alligevel ikke er noget for dem. Det kan også være, hvis du har købt en ting til dem, at de så har spurgt, om de kan få gaven byttet. Det er jo ikke en sjov måde at give gaver på. 

Når medarbejderne selv vælger deres gaver, er du altså sikker på, at de får noget, som de har brug for. Hvis det er en lille virksomhed, hvor du kender dine medarbejdere godt, kan det være, at du har mulighed for at købe personlige gaver til dem, men ellers vil det jo være fuldstændig håbløst. Det kan julefabrikken.dk hjælpe med. 

Flere Nyheder