Kjoler fra King Louie – farverigt og stilrent

Leder du efter muntert, farverigt modetøj, som holder en vis stil, og som kan bruges såvel til hverdag som ved festlige lejligheder? Så burde du tjekke det hollandske brand King Louie. Siden begyndelsen af firserne har det populære mærke produceret modetøj til kvinder i alle aldre – særligt til den kræsne kvinde, som gerne vil have lidt kulør på dagligdagen, uden at det går hen og bliver alt for spraglet.

De farverige print er nøje tilpasset, så modetøj fra King Louie kan mixes og matches på kryds og tværs, og på én og samme tid besidder tidløst raffinement og et ungdommeligt, nyskabende twist. Sæt farve på vinteren med en smuk King Louie kjole som denne

Find tøj fra King Louie online hos Superlove

Superlove er et Københavnsk baseret koncept med to fysiske butikker placeret i henholdsvis Nørregade og Gothersgade i Indre By. Men du behøver ikke at være bosat i hovedstaden eller nærmeste opland for at handle i den populære forretning.

I den online shop på websitet superlove.dk finder du lækkert modetøj til damer fra kendte danske og internationale kvalitets mærker. Samtlige brands, som forhandles hos Superlove.dk, er nøje udvalgt efter deres høje kvalitet og standard, såvel når det handler om materialer som når det kommer til design. Derfor kan du trygt finde dit nye outfit hos Superlove.dk.

Du har desuden fjorten dages fri returret, skulle du fortryde dit køb. Superlove pakker og sender dine varer inden for 1 – 2 hverdage – og du får fri forsendelse, når du køber tøj, sko eller accessories for over 300,- kr. Når du handler online hos Superlove.dk får du, foruden adgang til det velassorterede udvalg af modetøj til stilbevidste kvinder, den samme super gode kundeservice, som hvis du handlede i en af de fysiske butikker. Du handler, med andre ord, med en 100% dansk butik, med alle de fordele dette indebærer.

Se det store udvalg af tøj fra King Louie tøj samt de andre kvalitets brands på Superlove.dk

Astrid Pedersen