Hvad vil have indflydelse på forrude skift pris?

Når talen falder på forrude skift pris, så er det klart, at langt de fleste ejere af et køretøj, som bliver nødt til at få udskiftet deres forrude, gerne vil have det gjort det til den bedste kvalitet, men hvor prisen også er tilsvarende derefter.

Ingen har lyst til at betale for meget, hvor arbejdet ikke bliver gjort ordentligt.

Omvendt oplever man også sjældent, at man betaler et meget lille beløb, og så bliver det gjort til perfektion; for så er kvaliteten også ofte derefter prisen.

Man skal gerne – og helst altid – betale præcis det, som det vil kræve at få lavet udskiftning af ens forrude, og nogle gange er det så måske lidt højere, end hvad man havde regnet med, at man skulle betale for det. Men så bliver det også gjort godt nok.

Nogle gange bliver der måske nogle ekstraomkostninger, som man skal betale for, men ofte får man at vide, hvorfor de vil forekomme, så man kan forberede sig på dette – og momsen skal man jo altid betale.

Enkelte gange kan man måske selv skaffe forruden for udskifteren, så det kun er selve skiftet, som man skal betale for, hvor det sammenlagt bliver billigere for en, hvis man selv skaffer forruden.

Dog vælger langt de fleste, at man får ordnet begge dele samme sted, så man altså får skaffet den nye forrude og lavet udskiftningen samme sted, hvilket så kan være hos en automekaniker, på et værksted eller hos et firma, der har specialiseret sig i at udskifte ruder.

Så igen vil der jo også være ting som, at man måske bor i et område, hvor der ikke er så mange muligheder for at få udskiftet ens rude, så de få, der er, vælger måske at skrue prisen ret så højt op, hvis der ikke er så stor konkurrence på området.

Anders Lundtang Hansen