Halskæder er virkelig for alle køn!

01 april 2022
Anders Lundtang Hansen

editorial

Hvem går med halskæder?

Hvis man ser tilbage i tiden, så er det ikke kun kvinder, selvom man kan have den opfattelse, men det er nok fordi, at vi identificerer os med den tid, som der lige har foregået eller gjaldt vores generationer før os.

For det har skam været både mænd og kvinder, som der har brugt halskæder, og sådan kommer det nok til at fortsætte med at være.

Dog er der en del tydelighed med, hvad det er for nogle halskæder, som de forskellige køn foretrækker at bruge.

For kvinder må det jo gerne være et flot halssmykke, der virkelig funkler i solen, og hvor der er sat mange typer vedhæng på, så den næsten fortsætter ned ad ens brystkasse.

For mændene er det rigeligt, hvis det er en enkel guldkæde af flere led, og ellers kan det være en af læder, hvor der er sat et enkelt vedhæng i, som der betyder noget for vedkommende.

halskæder

Er der en halskæde, du bedst kan lide?

Specielt mænd kan være så glade for den slags, at det siger noget om deres stil, at de hele tiden går med halskæden, hvor den er sat så tæt op, at den ikke svinger, så den skulle komme uheldigt i vejen.

Man tager den faktisk kun af, når man får at vide, at det er nødvendigt til en undersøgelse, eller hvis man skal gennem en detektor i lufthavnen, og den slår ud.

Det kan som regel så også ses, hvis sådan en halskæde har siddet på alt for længe, for så bliver den fedtet og beskidt.

Derfor er det smart lige at tage den af og eventuelt rense den.

Desuden kan den blive så slidt af at blive brugt så tit, at man kan opleve, at den falder af, mens man er ude at gå, og så mister man det vedhæng.

Derfor kan det være fordelagtigt, at man lige ser på at udskifte kæden, så man kan bevare ens vedhæng.

Flere Nyheder