Gulvafslibning i Svendborg – GKService tilbyder høj kvalitet og billige priser

06 September 2017
admin

editorial

Har du brug for et professionelt firma til gulvafslibning i Svendborg eller det øvrige Fyn? Så kan du med fordel vælge et firma i lokalområdet, som hurtigt kan gå i gang med at løse opgaven. GKService tilbyder billig gulvafslibning, gulvafhøvling, polering og efterbehandling, som udføres af professionelle folk med mange års erfaring. Kvaliteten er høj, og prisen lav. GKService har base i Svendborg, men kører gerne ud til kunder over hele Fyn og dele af Sjælland for at udføre opgaver, og serviceniveauet er i top.

Hvornår bør man få afslebet sine gulve?

Der kan være flere grunde til, at du ønsker at få dine gulve afslebet. Hvis du lige har købt en ny bolig, hvor gulvene er slidte eller grimme, så kan du med fordel få foretaget en gulvafslibning og efterbehandling, inden du flytter ind med dine møbler. Flotte og velholdte trægulve bidrager stort til boligens samlede udtryk, og du vil hver dag kunne glæde dig over, at du har pæne gulve i din bolig, som er nemme at vedligeholde. Har du en bolig, hvor gulvene er slidte og ridsede, fordi det er mange år siden, de sidst er blevet afslebet, så kan du hurtig og effektivt få udført opgaven af GKService. Er der rum i din bolig, hvor du opholder dig meget og slider gulvene, eller har du kæledyr, som ridser gulvene med deres klør, så kan det være nødvendigt at få udført en gulvafhøvling oftere.

Beskyt dine trægulve med effektiv efterbehandling

Efterbehandlingen af trægulve er utrolig vigtig. Når gulvafslibningen er overstået, er gulvene modtagelige over for snavs, og de vil hurtigt blive grimme, med mindre de får noget beskyttelse i form af efterbehandling. Det kan være olie- eller lakbehandling, som er den mest slidstærke form for efterbehandling, og du kan f.eks. vælge olie med hvidpigmentering, som giver en flot lys farve. Ludbehandling giver også gulvene en flot lys farve og hæmmer, at gulvene bliver gullige. Foretrækker du at få malet gulvene i en modehvid farve eller din yndlingsfarve, så er det bestemt også en mulighed. Du kan indhente et uforpligtende tilbud hos GKService, som ud over billige priser og høj kvalitet også tilbyder hurtig opstart og 3 års garanti på alt arbejde.

More articles