Gør konferencen til noget særligt med dette konferencelokale i Kerteminde

29 October 2021
Kamilla Sonne

advertorial

Leder du efter de perfekte omgivelser, hvor virksomheden og evt. kunder kan samles til en konference? Så skal du kende til hotel Tornøe, som har det perfekte konferencelokale i Kerteminde.

Vælger du dette sted til din næste konference, er du sikret en begivenhed, der ikke skuffer. Ikke alene vil konferencen finde sted i smukke omgivelser tæt ved havn og hav. Du er nemlig også sikret topudstyrede konferencelokaler, der har alt det, som der skal bruges – og mere til.

Hotel Tornøe kan nemlig ikke kun tilbyde konferencelokaler med plads til op til 200 personer, men har også en restaurant og en række værelser, så der kan tilbydes overnatning og fuld forplejning.

Derfor er der tale om mere end bare et flot konferencelokale i Kerteminde.

Få et tilbud skræddersyet til jer

Alt efter hvilken slags og hvor stor en konference, der er tale om, kan der være behov for forskellige ting. Hvis du ønsker at afholde din konference på Tornøe hotel, får du et tilbud, der er skræddersyet netop din situation.

Der er nemlig flere forskellige lokaler og pakker at vælge imellem, hvoraf den største har plads til 200 personer. Hvad enten der er tale om en stor konference eller et mindre møde, finder du det rette konferencelokale i Kerteminde på hotel Tornøe.

Det er samtidig et godt valg, idet hotel Tornøe har stor og mangeårig erfaring med at afholde konferencer, hvorfor I vil opleve en service lidt ud over det sædvanlige.

Hør mere om konferencelokale i Kerteminde i dag

Hvis det er tid til at planlægge den næste konference eller firmamøde, er der altså ingen grund til at tøve.

Som sagt er der også mulighed for en lækker middag i hotellets restaurant samt overnatning i de smukke værelser med udsigt over havnen og ned til Kerteminde fjord.

Vil du blive klogere på mulighederne for at bruge dette konferencelokale i Kerteminde allerede i dag, kan du tage kontakt med det samme.

Flere Nyheder