Forny dit hus med facadeelementer

31 August 2021
Steffen Hansen

Er du blevet træt af at kigge på de samme gamle ydermure, og ville du ønske at du kunne gøre noget for at få huset til at se nyere og mere spændende ud? Så kan facadeelementer være en god mulighed for dig. Med facadeelementer kan du få dit hus til at se helt nyt ud, og give det nyt liv, ved at benytte spændende og dekorative facadeelementer. Hvis du kunne tænker dig at vide mere om hvordan du giver nyt liv til dit hus, så læs med i denne artikel.

Mal dine mure

Det lyder måske ret standard, men at male sine mure i en anden farve, eller overmale sine mursten, kan gøre meget for hvordan et hus ser ud, både alders- og standsmæssigt. Maling er ikke et facadeelement, men det er et element der kan være med til at bringe nyt liv til dine mure og facader. At male sit hus er også en forholdsvis billig løsning, i hvert fald hvis man gør det selv. Så er der rigtig mange penge at spare.

Dekorer dine mure

Du kan også dekorere dine mure, ved at ophænge forskellige planter, lamper og lignende. Hvis du ikke er bange for at skille dig ud, kan du også male dit hus i skøre farver og mønstre. Her skal du dog være opmærksom på eventuelle regler der kan stå i vejen for sådan en idé. Selvom det er dig der ejer huset, kan du i de fleste tilfælde ikke bare male det, man skal i stedet have tilladelse eller dispensation fra kommunen.

Benyt facadeelementer

En anden, men dyrere måde, er ved at benytte facadeelementer til at give dit hus nyt liv. Facadeelementer kan være mange ting og der er utroligt mange muligheder at vælge imellem. Det er derfor en god idé at finde et firma der er specialister indenfor området, til at rådgive dig.

Flere Nyheder