0

Forkæl dine medarbejdere med en kaffeknallert

Vil du gerne gøre noget ekstra for dine medarbejdere i virksomheden? Så kan du overveje at booke en kaffeknallert som kan forkæle dem med lækker frisklavet kaffe baseret på økologiske bønner.

Hvad er en kaffeknallert?

En kaffeknallert er en videreudvikling af den såkaldte kaffevogn – en nem og fleksibel løsning hvis du ønsker en transportabel kaffebar.

Med en kaffeknallert kan du hurtigt sætte en lille fin café op for i virksomhedens foyer eller udenfor hvis vejret er til det. Dine medarbejdere vil blive forkælet med kvalitets kaffe serveret af smilende og engagerede baristaer som kender til alle kaffe brygningens finesser. En velkommen afveksling til den flade automat kaffe eller de halvsløje kaffemaskiner som ellers befolker arbejdspladser rundt omkring i Danmark!

Du kan også booke en kaffeknallert til at komme forbi firmaets reception. Her vil den lille fikse kaffeknallert med den store kapacitet kunne aflaste dig i forhold til fremstilling og servering af kaffe for de mange gæster. Og endelig kan du som privat person vælge at booke den charmerende kaffeknallert når du står for at skulle afholde familiefest som for eksempel barnedåb, bryllup eller rund fødselsdag. Så slipper du for at tænke på at skulle brygge kaffe, og på om du nu har termokander nok.

Bestil din kaffeknallert via Kaffeexpressen

Hvis du ønsker at booke et besøg fra en af de søde og charmerende kaffeknallerter kan du med fordel benytte Kaffeexpressen. Kaffeexpressen er leveringsdygtig i såvel en solid vognpark af kaffeknallerter og en stab bestående af veluddannede og kompetente baristaer som står klar til at servere din kaffe med et smil.

Kaffeexpressen dækker hele Jylland, hvilket betyder at du nemt og hurtigt kan booke en kaffeknallert i Nordjylland – her under Aalborg, Aarhus, Silkeborg og Randers – via Kaffeexpressens hjemmeside. Du kan læse mere om kaffeknallerter og Kaffeexpressens øvrige services på Kaffeexpressen.dk.

Astrid Pedersen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *