0

Foretag det rette valg af sandwichelementer til konstruktioner

Det kan formentlig tænkes, at du har læst artikler om, hvordan sådan nogle sandwichelementer er praktiske at anvende, når man skal bygge moderne huse.

De er ikke så gode at bruge, hvis man skal renovere gamle bygninger, da de ofte er bygget meget mere individuelt og har sat sig gennem tiden, hvorfor man kan have svært ved at bruge den slags elementer til renovering.

Dog er det ikke udelukket, at man kan benytte sig af sådan nogle elementer til renovation, hvis man forstår at bruge dem korrekt.

Men ellers bruger man hovedsageligt sandwichelementer, når man skal bygge nye huse, større bygninger med videre, da man kan lave disse elementer forud efter de mål, som man har på bygningen, så man ikke skal hen at konstruere dem på stedet.

Nu om dage er man jo blevet endnu bedre til at forberede sig til at bygge huse, så man næsten er længere tid om at planlægge, end man er til at sammensætte hele huset frem til der, hvor man holder rejsegilde som minimum.

Disse sandwichelementer er dog ikke alle sammen bare ens af den grund, så man laver dem alle ensformige fra fabrikken, når man skal have dem sendt ud og brugt dem.

Jo, der er da nogle, der kommer til at gå igen, så man kan serieproducere dem, og så kan man lave flere partier af den slags, hvor den største ændring er, at man laver nogle partier i større eller mindre omfang og mål.

Men ligesom med en almindelig sandwich, som man bruger som sammenligningsudtryk for dette konstruktionselement, så er der flere forskellige midler og ingredienser, man kan sammensætte dem af, når man skal bruge dem.

Derfor skal man også vide, hvad man skal bruge disse elementer til, hvad der skal være i dem, og hvor de skal bruges i bygningen og til hvad.

Anders Lundtang Hansen

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *