Fordelene ved en minigraver i Djursland

26 January 2021
admin

Hvorfor ikke bare gøre det selv?

Måske er du den fødte handy man, der bare elsker at gøre det selv. Det forstår man også godt, det er fedt at starte på et projekt, gøre det færdigt, og ikke mindst hygge sig med det undervejs. Det kan virkelig noget. Og så til sidst stå der og stolt smile “Det har jeg lavet!” 

Meeen måske er du ikke som ovenstående type? Det er også helt fair. Du kan nemlig leje en masse forskelligt udstyr, hvis du gerne selv vil lave lidt, men ikke lave det hele selv. Jamen så er en minigraver i djursland, eller hvor du måtte befinde dig, lige noget for dig. Sådan et redskab kan nemlig hjælpe dig med en del, som din ryg og knæ vil takke dig senere for ikke at blive udsat for. 

Første fordel: 

En minigraver styres på fuldstændig samme måde som en gravko. Så hvis du har siddet i sådan én før, kan det her kun blive nemmere. Dog er der i minigraveren skiftet rattet og gear stangen ud med en masse håndtag, men de er blot endnu lettere at styre. Måden du sidder på, er fuldstændig den samme. 

Anden fordel:

Du behøves faktisk ikke købe en minigraver. I mange tilfælde kan du bare leje den. Og det er nemlig rigtig smart, for godt nok er den lille – eller mini, om man vil – men den fylder jo lidt i haven eller i skuret, hvis man skal have sådan en fætter stående. 

Tredje fordel:

Du kan mix and match din minigraver, som du vil. Der følger nemlig forskellige skovle med, for eksempel en bred skovl, som kan bruges til opgaver, hvor du skal grave. Den mindre skovl derimod er bedre til, hvis du skal flytte jord eller sand, og så videre, og så videre. 

Mulighederne er mange.

Flere Nyheder