Fordele ved at vælge en invisalign behandling

04 May 2021
Silje Hansen

Hvis du ønsker en professionel tandregulering af skæve tænder eller store mellemrum mellem tænderne, så behøver det ikke kun at være den traditionelle tandbøjle. Det kan være utrolig grænseoverskridende for unge og voksne mennesker at vælge den traditionelle bøjle, da den jo er tydelig og synlig for omgivelserne. Her kan du i stedet vælge en mere diskret behandling, som ikke er til at se.

Med en invisalign behandling af skæve tænder eller mellemrum mellem tænderne kan du igen få dit smukke smil igen. Der er nemlig flere der vælger at holde tilbage med sit smil eller grin i offentligheden, fordi andre ikke skal se de tænder, som man er utilfreds med. Det har du mulighed for at gøre op med efter en sikker og diskret invisalign behandling.

Hvad går en invisalign behandling ud på?

En invisalign behandling går ud på, at man skal have en gennemsigtig tandbøjle på. Den gennemsigtige bøjle er langt mere diskret end den traditionelle bøjle, hvor man har tydelige skinner på tænderne. Invisalign bøjlen sidder både tæt og komfortabelt på tænderne, så det næsten ikke er til at bemærke for omgivelserne. Den bliver designet og skræddersyet, så det passer med dine tænder.

Det er til forskel fra den traditionelle tandbøjle en tandbøjle, som du kan tage af og på. Det betyder, at du kan spise og drikke det du har lyst til, mens du har den af. Det gør også, at du lettere kan få børstet dine tænder dagligt. Det er dog et krav, at du har den på i mindst 22 timer i døgnet før du kan forvente et godt resultat af at have tandbøjlen på. 

Bestil tid til en invisalign behandling

Hvis du har lyst til endelig at gøre noget ved de skæve tænder, kan du med fordel booke en tid til en forundersøgelse for en invisalign behandling her hos https://yousmileismile.dk/invisalign.

Flere Nyheder