Få dit badekar til at stå som nyt med maling af badekar

Et gammelt, gulligt og ridset badekar er ikke just det første sted, man ønsker at anbringe sin afklædte krop, når den står på lidt ekstra luksus i hverdagen. Når et badekar bliver slidt efter mange års brug, vil det typisk fremstå uhygiejnisk og alt andet end indbydende. Og rent faktisk er de brunlige og gule pletter, som bemægtiger sig badekarrets emalje, ikke blot grimme at se på – de skæmmende aflejringer af kalk og okker danner grobund for mange sundhedsskadelige mikroorganismer som for eksempel bakterier og svampe. Dette vil sige, at du sætter dit helbred på spil, hvis du tager et varmt bad i et badekar, hvor emaljen er slidt.

Slidt emalje i et badekar kan repareres

Hvis dit indbyggede badekars emalje er revnet eller slidt helt igennem, risikerer du også at forrette skader på den beton, i hvilken badekarret er støbt. Vand- og fugt skader kan, foruden ødelæggelse af badekarrets fundament, føre til dannelse af skimmelsvamp, som er særdeles farlige for helbreddet.

Derfor bør du slet ikke bruge et badekar, som er revnet i emaljen. Men uanset om dit badekar har revner, eller emaljen blot er lidt ridset eller slidt, kan det godt lade sig gøre at reparere badekarret. Dette betyder, at du ikke skal til at skifte dit badekar ud, hvilket er en både møjsommelig og dyr opgave. En maling af badekar tager få timer, er knap så omkostningstungt, og får dit badekar til at stå som nyt.

Maling af badekar – hvordan foregår det?

Du bør først og fremmest overlade opgaven med maling af badekar til en professionel håndværker, som har den nødvendige erfaring samt de rette materialer ved hånden. På den måde er du sikker på, at arbejdet bliver udført til perfektion. Ved maling af badekar anvendes et 2 komposit materiale af akryl og uretan, som hærder op i løbet af 24 timer – hvorpå du kan bruge dit badekar igen.

Læs mere på https://maling-af-badekar.dk/maling-af-badekar/ 

Astrid Pedersen