Dine vinduer fortjener det bedste udstyr

21 februar 2023
Anna Marie Aggerholm

editorial

At pudse vinduer er ikke bare noget, der skal overstås. Det skal være sjovt og nemt samtidig

Der er nu ikke noget som at kunne nyde solskin og blå himmel gennem nypudsede vinduer. Hører du til dem, der hader at pudse vinduer, fordi de næsten altid bliver stribede, så er der hjælp at hente.

Med det rigtige vinduespudserudstyr går det som en leg. Vand og sæbe er en god begyndelse, men ikke altid nok, der skal også de rigtige redskaber til.

Få vinduerne pudset i tide

Det er nemt at kigge væk og håbe, at den næste regnvejrsskylle vil klare vinduerne. Det må du ikke overtale dig selv til at vente på. Jo før, du får det gjort, jo nemmere er det.

Der vil altid være et godt lag skidt og støv på dine vinduer. Bor du tæt på havet, vil det også være iblandet salt, og det binder skidtet til glasset. Til sidst er der et helt lag film på ruderne, som er svært at få af.

Det vigtigste udstyr er såmænd en spand, en indsæber, en vinduesskraber og en klud. Et godt tip er at anskaffe sig en rektangulær spand, så indsæberen nemmere kan komme i vandet.

 

rengøring

 

Kvalitet er alfa og omega

Måske plejer du at bruge en svamp, når du skal sæbe dine vinduer ind. Det er også en brugbar løsning, men med en indsæber kan du sæbe større flader ind ad gangen.

Det er derimod af afgørende betydning, at din skraber er af en ordentlig kvalitet. Hvis gummiet hurtigt bliver tørt og fast, kommer der striber på dine nypudsede vinduer. Så vær sikker på, at gummiet er af en blød og smidig kvalitet.

Kluden skal du bruge til at tørre overskudsvand af kanter og lister. Det må godt være en gammel undertrøje eller T-shirt, der er godt slidt og gennemvasket.

Flere Nyheder