Brug GLS erhverv, når der skal sendes erhvervspakker

09 September 2020
Anders Lundtang Hansen

Langt de fleste mennesker tænker på sådan noget som pakkeforsendelse som noget, hvor man som privatperson går ned på posthuset og sender en pakke til en person et andet sted i verden.

Sådan er der nok mange, der gør det, udover man nok skal ud i en pakkeboks og må undvære den personlige service at få hjælp til ens pakke, hvad den skal have af porto med videre, hvorfor man risikerer at få den lige i nakken igen, så man skal starte forfra. Det kunne man have undgået, hvis en medarbejder kunne have hjulpet en.

Men ellers overvejer man måske ikke, at der er nogle firmaer, der er afhængige af, at de nogle gange dagligt kan få sendt deres varer ud, så de kommer ud til kunderne, der har bestilt hos dem.

Vælg de rette til at sende pakker for dig

Som privatperson tænker du måske mest over det, når du står med en pakke, du har modtaget med noget indhold fra en butik, hvor du føler dig nødsaget til at sende pakken retur, få en ny vare i bedre stand eller pengene retur.

Men tænk lige over, at selvsamme firma eller mellemmand selv skal sende mange pakker ud hver dag!

Her duer det jo ikke, at man fylder en pakkeboks op med al ens forsendelse.
For det første er der nok næppe plads til det, og så ville man optage plads fra alle de andre, der også gerne vil have sendt pakker.

Derfor indgår man ofte et samarbejde med et leveringsfirma, der kommer ud og henter ens pakker, så de kan komme ud til et omdelingscenter og så senere komme ud til kunderne.

I den forbindelse kan man vælge GLS Erhverv som en af dem, man kan indgå et samarbejde med, så man kan være sikker på, at pakkerne kommer helskindet frem til kunderne.

Flere Nyheder