BRING – billig og effektiv forsendelse i Norden

26 October 2018
Astrid Pedersen
BRING - billig og effektiv forsendelse i Norden

Sender du ofte pakker til kunder i Danmark og resten af Europa, er du sikkert meget obs på, hvor mange penge du bruger på forsendelse. Og det har du god grund til. De udgifter, du har ved forsendelse af dine varer, kan sikkert bruges bedre andre steder. Og derfor kan du ved hjælp af pakke.dk’s smarte prissammenligner finde de billigste priser på forsendelser i Norden – herunder forsendelser med den nordiske aktør Bring.

Hvem er Bring, og hvorfor skal jeg vælge dem som min leverandør af forsendelser?

Bring er en forholdsvis ny aktør på det danske marked, og har i mange år fungeret som Sveriges primære leverandør af fragt og logistik relaterede ydelser til store og små virksomheder. Men Bring er andet og mere end blot et fragtfirma. Bring kan hjælpe med alt, fra etablering af e-handels platforme (webshops mv.) til lægemiddel transport.

Ingen opgave er for stor eller for lille til Bring, som håndterer såvel almindelige standard breve og andre mindre forsendelser som større colli forsendelser så som containere og paller samt deciderede kurer forsendelser. Du og dine kunder får den mest formidable service med Bring, som gerne hjælper med at installere den nye opvaskemaskine eller samle den bestilte sofa.

Bestil din Bring forsendelse via pakke.dk, og få den billigste løsning

Når du har fundet den Bring forsendelsesmetode, som passer til dine behov, kan du hurtigt og nemt bestille forsendelsen via pakke.dk’s hjemmeside. Dette betyder, at du ikke skal ind på Brings egen hjemmeside og indtaste forsendelsens oplysninger endnu en gang. Og når du bestiller din Bring forsendelse gennem pakke.dk, får du samtidig mulighed for at følge forsendelsen på hele dens rejse fra din adresse til destinationen med pakke.dk’s egen tracking app, som altid er opdateret med de nyeste oplysninger. Se, hvordan det fungerer, og find din billige forsendelse på pakke.dk

More articles