At være beredt med det rette batteri

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Det er ikke noget mere irriterende, end når ens trådløse højttalere løber tør for batteri; når ens fjernstyrede bil laaangsomt daler i hastighed, fordi batteriet er løbet tør for strøm, eller når man febrilsk moser knapperne ned i fjernbetjeningen med øget intensitet, fordi batterierne er ved at dø.

Derfor skal man altid sørge for at have forskellige slags batterier på lager, men helt forståeligt kan dette være en jungle i sig selv at finde rundt i, så vi vil senere komme med en anbefaling til, hvor du kan finde mange tænkelige batterityper, hvor du nok skal finde dem, du netop står og mangler, og dem, man gerne vil have liggende derhjemme – for en sikkerheds skyld.

De mest velkendte batterier er nok dem af typen AA, og så findes der den mindre anordning, der hedder AAA-batterier. Så er der de små, runde batterier, der ofte bliver brugt i mindre komponenter. Man kan også finde de firkantede nivolts-batterier, som kan bruger i større produkter, som for eksempel kunne være i den nævnte fjernstyrede bil.

Nogle batterivarianter er også af den art, der kan lades op igen, hvilket er smart at bruge for miljøet, så man ikke hele tiden skal skifte batterierne ud og smide batterierne på lossepladsen. 
Til disse genopladelige batterier skal man også bruge en laderstation.

Nu om dage har meget elektronik en indbygget og individuel oplader med eget batteri, men dette skal eventuelt også udskiftes ved lejlighed.

Til de fleste af disse problemer anbefaler vi Batteribyen.dk, der har alle de nævnte batterityper og meget, meget mere.

De forhandler endda også kabler, lygter, powerbanks, strømforsyninger, og vi anbefaler, at du kigger deres varesortiment ud på deres hjemmeside, så du selv kan danne dig et overblik over deres inventar.

Men sikkert er det, at du kun skal handle ét sted fremover, når du skal købe batterier og tilbehør dertil.

Anders Lundtang Hansen