Klimarenovering ? Husk yderdørene

29 June 2022
Niels Geckler

Står du over for at renovere et hus, så vil yderdørene sikkert indgå i det samlede projekt. I den situation kan du finde et flot udvalg af yderdøre hos Klarfönster

Man er nødt til at have yderdøre i sit hus for at kunne komme ind og ud, uden at der er store permanenter huller i ydermuren. I Danmark gør vi meget ud af vores boliger, fordi klimaet betyder at vi er nødt til at kunne holde på varmen og holde blæst og vand ude. Med gamle utætte yderdøre får du ikke opfyldt disse basale funktionelle krav til dine dine døre. 

Nye yderdøre kan derfor være et vigtigt element i en klimarenovering af din bolig. Når du skifter gamle utætte vinduer ud med nye energieffektive vinduer bør du derfor også have dine yderdøre i tankerne. Der er gode muligheder for at få energieffektive løsninger, når det handler om nye yderdøre.

Ytterdörrar

Mange muligheder hvis du skal have nye yderdøre – både når vi snakker om design, materiale, farve, pris og udstyr.

Hvis du ikke har nogen snærende økonomisk ramme i forbindelse med et renoveringsprojekt er det vel kun fantasien og din smag, der sætter grænser. Det gælder også for dit valg af yderdøre. Men det er nok de færreste, der står i den situation, når de skal energirenovere deres hjem. Men inden for et givent fastsat budget vil der også være vide muligheder for at få dine ønsker opfyldt.

Du kan få hovedør med eller uden glasparti, forskellige håndtag og mange designs. Og taler vi om terassedøre, så er der igen et spørgsmål om, hvor meget glasset skal fylde og om du vil have små ruder med sprosser, for eksempel. Desuden kan du få døre i både naturligt træ look, en klassisk hvid eller for den sags skyld andre og mere markante farver.

More articles