2 tips til et mere sikkert hjem

18 April 2022
Steffen Hansen

Det er vigtigt, at man kan føle sig sikker i sit eget hjem, derfor er det de færreste, som ikke vil gøre nogle tiltag, hvis følgerne af dem er, at man kan føle sig mere sikker. I dette indlæg kommer vi med 2 helt konkret tiltag, som du kan tage i dit hjem, hvis du vil undgå at få besøg af tyve eller lignende.

Få sikre døre

Hvis du er bekymret for at holde dit hjem sikkert mod indbrudstyve, er en af de bedste ting, du kan gøre, at installere nogle sikre døre. En solid, velkonstrueret dør vil gøre det meget sværere for en indbrudstyv at bryde ind i dit hjem. Desuden vil en dør med et godt låsesystem afskrække potentielle tyveknægte og give dig et ekstra lag af sikkerhed.

Mange boligejere vælger også at installere sikkerhedskameraer og alarmer, som kan være en effektiv afskrækkende foranstaltning mod kriminalitet. Men selv det mest avancerede sikkerhedssystem vil ikke gøre meget gavn, hvis dine døre ikke er sikre. Så hvis du mener det alvorligt med at holde dit hjem sikkert, skal du sørge for at investere i nogle indbrudssikre døre af høj kvalitet.

døre

Få sikret dine vinduer mod tyveri

Der er mange der ikke tænker over, at det også er vigtigt at få sikret sine vinduer, når man skal sikre sit hjem mod tyveri. Vi vil dog slå et slag for, at det er utrolig vigtigt, da det er den vej de fleste tyve går ind i et hjem. Man kan sikre sine vinduer på mange måder, vi anbefaler dog enten gitter for vinduer, eller at man får lavet en vindueslås på vinduerne.

Gitter er bedst til kældervinduer, hvor en vindueslås er bedst til vinduer i stuer, køkkener og andre rum, hvor det ikke giver mening at installere gitter for vinduerne. Hvis man får lavet gitter, så er det dog vigtigt, at man får det lavet på indersiden, så man ikke blot kan fjerne det.

More articles