Lad en professionel fagmand udføre din gulvafslibning Holbæk

Dette indlæg er finansieret indlæg og indeholder promoverede hjemmesidehenvisninger.

Er du blandt dem, som er så heldige at have et hus eller en lejlighed, hvor det originale trægulv stadig ligger der, ved du sikkert, hvor meget arbejde, der er forbundet med at vedligeholde et trægulv. Især hvis du har valgt at få det behandlet med sæbe eller lud – meget populære former for overflade behandling, men også de mest krævende.

Et sæbe- eller ludbehandlet trægulv er utroligt smukt og lysende, lige når det er blevet behandlet, men det kræver utroligt meget arbejde og kærlig opmærksomhed at vedligeholde den lyse glød. Gulvet skal vaskes med en særligt plejende sæbe, som giver næring til træværket og vedligeholder den beskyttende film i overfladen, gulvet fik ved sin første behandling.

Når denne film slides bort, blottes træværket, og er dermed særligt sårbart over for eksempelvis sollys. Solens skarpe stråler fra vinduer og glasdøre vil udtørre træværket og give det en gullig kulør. Dette fænomen kaldes solfalming, og medvirker til at få gulvet til at fremstå gammelt og snavset.

Solfalming og andre misfarvninger kan fjernes ved en gulvafslibning

Døjer dine før så smukke og lyse trægulve med solfamling, er det sikker ikke det eneste problem, du har med misfarvning af gulvet. Er gulvet meget slidt visse steder – for eksempel rundt om spisebordet, foran døre og andre indgangs- og gennemgangs partier, eller i nærheden af sofaen – vil der være tydelige spor af dette slid i form af en grålig film, som ikke kan vaskes bort.

Denne belægning består af nedtrådt snavs, som binder sig til det porøse træværk – og det ser virkelig grimt ud. Til alt held kan disse misfarvninger fjernes med en gulvafslibning, da de blot sidder i gulvets overflade, og derfor ikke er så gennemgribende, at der skal en gulvafhøvling til. Du kan finde en professionel gulvmand til at forestå din gulvafslibning på https://gulvkanonen.dk/gulvafslibning-holbaek/ 

Astrid Pedersen